II REGATA PROVINCIAL DE PONTEVEDRA-DEPOESCOLAS REGATA PROVINCIAL AMISTOSA INFANTIS AITOR GARAY, MEDALLA DE BRONCE

O Complexo Deportivo David Cal de Verducido acolleu a II Regata Provincial de Pontevedra-Depoescolas para as categorías: alevín, benxamín e prebenxamín.

Disputandose tamén unha competición amistosa para os deportistas de categoría infantil a nivel provincial.

O resultado máis destacado foi a Medalla de Prata de Aitor Garay no C-1 home infantil “B” diestro; quedándose moi preto da medalla Martina García que foi cuarta no K-1 muller infantil “B”.

En canto o equipo de alevíns, benxamís e prebenxamíns, estiveron dentro do esperado, e contamos con varias baixas por diferentes circunstancias, algo habitual nestas idades. Importante foi que todos os que asistiron entraron dentro do tempo de control e non tivemos ningún descalificado.

O participar menos deportistas que na anterior regata, baixamos un posto na clasificación final por clubs, rematando na 8ª posición.